Dnevni horoskop za 06.05.2014.

0

Ovan

OvanDinamično razdoblje na poslovnom planu izmjenjivaće se s događajima i obratima u privatnom životu. Na dosadu se neće moći požaliti, a najbolje rezultate ostvarivaćete u timskom radu. Pričljivost i zavodljivost će biti vaši najveći aduti. Na vama će se zadržavati pogledi drugih, a i vi biste se mogli u nekog zagledati.

 

Bik

BikMogli biste se osjećati iscrpljeno i bezvoljno. Ako ste željni mira i odmora, otkažite susrete i dogovore. Uspijete li izbjeći svađu s roditeljem ili prijateljem, dan ni neće biti loš. Ako vam se neko svidi, smislićete duhovitu taktiku osvajanja. Odgovaraće vam pojačana pokretljivost pa čak i veći fizički napori.

 

Blizanci

BlizanciNe zanemarujte društveni život, jer vam slijede zanimljiva poznanstva i zaljubljivanje. Privlačiće vas staložene i samozatajne osobe. Ipak, moglo bi se dogoditi suprotno od onog što priželjkujete, odnosno poznanstvo s nekim nemirnim i vrckavim, ko će vas zabavljati duhovitim pričama ili vam slati šaljive SMS-ove.

 

Rak

RakVaši se planovi ostvaruju. Vrijeme je za pregovore, sklapanje ugovora i predstavljanje javnosti. Društvene će vam aktivnosti porasti pa ćete vani biti češće nego inače i to će vam odgovarati. Dajte vašem bivšem partneru priliku, jer bi odnos mogao biti čvršći nego prije. Ako se vraćate sa putovanja, pripazite u saobraćaju.

 

Lav

LavPlanete će istaknuti vašu erotičnost, a ljubavne poduhvate prožeti strašću. Osvojiće vas osoba koja će vam imponirati svojim obrazovanjem i inteligencijom. Dobre veze i poznanstva koje sada sklopite biće temelj za buduće poslovne projekte. Novac, obavijest ili pismo danas bi mogli stići na vašu adresu.

 

Djevica

DjevicaIskoristite dan samo za sebe. Obogatite ga raznim aktivnostima – posvetite se partneru, djeci, ali i fizičkoj aktivnosti. Uživajte u onom što imate i u čemu ste uspjeli, ne razmišljajući o onom što vam nedostaje. Osjetite li pad raspoloženja, pomoći će vam razgovor s nekim ko zna slušati, ali i savjetovati.

 

Vaga

VagaU odličnom ste poslovnom razdoblju pa su i problemi lakše rješivi. Planete vas štite i podržavaju svaki vaš iskorak prema naprijed. Osjećaćete se voljenima i poželjnima. Neko će vam izaći u susret i učiniti uslugu. Poslijepodne provedite u ugodnom društvu, a nećete pogriješiti ni ako se odlučite za mir i opuštanje.

 

Škorpija

ŠkorpijaNapetost će vas pratiti već od jutra pa izbjegavajte stresne situacije i svadljive osobe. Mogli biste raskinuti prijateljstvo ili se upustiti u neugodan razgovor sa šefom. Pripazite šta kome govorite, jer biste se mogli nekome zamjeriti. Ne očekujte od drugih da predosjećaju šta želite i šta vas veseli.

 

Strijelac

StrijelacNove okolnosti će vas motivisati i pokrenuti unutrašnje rezerve, a porast samopouzdanja i optimizma pomoći će u savladavanju zapreka. Do izražaja će doći vaš individualizam i želja za rješavanjem problema. Promjene će biti propraćene pažljivošću i partnerovom potporom, koji će biti zaslužan za neke vaše iskorake.

 

Jarac

JaracIntelektualna spretnost i komunikativnost biće zaslužni za vaš poslovni uspjeh. I u ljubavi ćete biti sretne ruke, zahvaljujući vladavini Bika. Znaćete kako potaknuti zanimanje osoba suprotnog pola. Čak i ako ste u braku, teško ćete odolijevati iskušenjima. Zaljubljivi ste pa pripazite da ne dođete u iskušenje pustolovine sa strane.

 

Vodolija

VodolijaOdnos s partnerom biće napet. Vezivaće vas zajednički ciljevi i interesi, ali razdvajati karakterne razlike koje će danas buknuti u punoj snazi. Biće dovoljna sitnica da posegnete za grubljim rječnikom. Kritike partnera biće dobronamjerne pa ih ne biste trebali doživljavati kao napad. Usmjerite svoju energiju i žestinu na fizičku aktivnost.

 

Ribe

RibeNeće vam nedostajati ljubavi. Raznovrstan društveni život unijeće više zadovoljstva u duge veze i odagnati dosadu. Osamljeni će s nekim izmjenjivati poglede, ali do pravog odnosa još neće doći. Strpljivo čekajte da se okolnosti razviju. Na poslu se bolje organizujte, jer će nedostatak planova donijeti zbrku.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info