Dnevni horoskop za 05.05.2014.

0

Ovan

OvanU poslu ćete često trpjeti nečija uplitanja. Mirno to prihvatite i nemojte se uzbuđivati, a ni svađati. Ako trebate obaviti važan razgovor za dobijanje posla, obucite se prikladno, a ako ste žena, izbjegavajte previše izazovnu odjeću. Neće se sve odvijati na predviđeni način, ali razloga za zabrinutost nećete imati, jer će se na kraju sve posložiti.

 

Bik

BikPlanete će potaknuti interes prema učenju, kupovini knjiga i svega što vam može proširiti životne vidike. Poslovna komunikacija biće od iznimne važnosti. Ne prešućujte važne podatke i činjenice. U odnosima sa rodbinom vodite računa da nepromišljenom izjavom ne dotaknete temu o kojoj niko ne želi razgovarati.

 

Blizanci

BlizanciOdlučnost i visoko samopouzdanje pomažu vam u savladavanju prepreka pa budite aktivni na svim životnim područjima. Ako upoznate osobu koja će na vas ostaviti utisak, potrudite se da što više vremena provodite u njenom društvu.

 

Rak

RakRaspolagaćete zavidnom količinom energije. Prionite na intelektualne aktivnosti, jer neće biti smetnji. Proširite vidike, mijenjate sebe i budite otvoreni za nova poznanstva. Bićete omiljeni u društvu i zaslužni za dobar provod. Novi ljubavni počeci biće zasnovani na kvalitetnim temeljima, ako ne budete previše očekivali.

 

Lav

LavIzbjegavajte druženje s ljudima čiji su problemi preveliki da biste se uhvatili u koštac s njima. Ono što najviše možete dati je moralna podrška i razumijevanje. Bićete zaokupljeni tekućim zadacima i obavezama koje ne podnose odgodu. Naoružajte se disciplinom i ne dopustite da vas kolege ometaju u radu.

 

Djevica

DjevicaImate veliku potrebu da se zabavite i osigurate sebi barem malo više opuštanja. Upravo vam je to i potrebno. Ako osjetite umor ili pospanost, odgodite sve važnije poslovne i društvene obaveze. Više mislite na sebe, svoje fizičko i psihičko zdravlje. Premišljaćete se oko večernjeg izlaska, ali nećete požaliti ako se maknete iz kuće.

 

Vaga

VagaNemojte donositi prenagljene odluke koje će biti rezultat vaše nepopustljivosti. Prkosom ćete najviše naštetiti sami sebi. Pogoršaćete odnose s bližnjima. Činiće vam se da vas niko ne razumije, a pritom nećete biti svjesni svoje tvrdoglavosti. Priberite se i izbjegavajte svađe i nadmudrivanja s osobama koje volite.

 

Škorpija

ŠkorpijaMogli biste postići dobre poslovne rezultate ili proširiti djelatnost kojom se bavite. Ljubavne probleme istjeraćete načistac. Otvoreno ćete reći partneru šta vam smeta kod njega, a on se neće naljutiti. Čak štaviše, vaši će razgovori otklanjati probleme jedan za drugim pa će odnos živnuti novim nabojem.

 

Strijelac

StrijelacPred vama je dan druženja, zanimljivih rasprava i protoka informacija. Doći ćete u posjed važnih podataka i dobiti odgovore na neka pitanja. Izborite se za pravo na lično mišljenje, posebno u ljubavi. Biće važno da odluku donesete vođeni srcem, a ne zbog osjećaja obaveze. Pripazite na prehranu, skloni ste debljanju.

 

Jarac

JaracVaš rad će biti izložen očima javnosti. Iako će svijest o tome rezultirati napetošću, nemate razloga sumnjati u svoje sposobnosti. Činiće vam se da svi nešto traže i očekuju od vas. Bilo kakva komunikacija s drugima predstavljat će vam napor pa ćete izbjegavati nepotrebne kontakte. Prema večeri vraća vam se dobro raspoloženje.

 

Vodolija

VodolijaSlaba koncentracija i rastresenost biće glavni krivci vaše nedjelotvornosti. Dan nije dobar za akciju i upuštanje u nove projekte. Odgodite važne poslove, a dio obveza prebacite na osobe od povjerenja. Partner će teško podnositi vaše promjene raspoloženja, no razumjeće da ste poslovno jako opterećeni.

 

Ribe

RibeOtpustite negativna iskustva iz prošlosti, vrijeme je za nove početke. Posvetićete se postizanju većeg stepena obrazovanja ili učenju stranog jezika. Veoma brzo ćete oduševiti okolinu svojim znanjem. Nešto što dugo priželjkujete kupićete po povoljnoj cijeni.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info