Dnevni horoskop za 02.05.2014.

0

Ovan

OvanSjećanja i emocije koje naviru iz prošlosti danas bi mogle pokrenuti vaše kreativne impulse. Vjerovatno nećete moći razumjeti sve što se događa, ali slike će vam stalno navirati na oči. Možda bi bilo dobro zapisati stvari koje vas najviše emotivno dotaknu. Ovo je proces u kojem se rješavate nekih starih trauma kako biste čisti mogli krenuti u svoju budućnost. Samo naprijed.

 

Bik

BikNeki projekt koji ste se prihvatili mogao bi biti teži nego ste očekivali. Pomoć koju dobijate vrlo je mala ili nikakva pa ćete se morati osloniti samo na sebe. Možda bi bilo dobro za danas ostaviti sve i odmoriti se uz neobavezni film. Uživajte!

 

Blizanci

BlizanciSusjed ili neko od rodbine mogao bi vam pomoći u poslovima vezanim uz kuću, ali vama će se činiti kao da to ne radi od srca. Prihvatite pomoć bez obzira koja je motivacija u pitanju, jer ćete tako pomoći vi toj osobi i sebi donijeti dobru karmu. Trenutno pomoć više treba njemu nego vama pa nemojte odbiti da je date.

 

Rak

RakDanas bi vas mogla mučiti neka papirologija vezana uz novac. Neće vam se dati baviti time, ali jednostavno, posao se mora odraditi. Ako ste ustali ranije, bićete bolje koncentrirani i brže ćete obaviti dosadni posao te će vam ostati dovoljno vremena za one zanimljive “poslove” koji uključuju partnera.

 

Lav

LavDanas ćete morati razmisliti o nekom ugovoru ili obećanju, a koji uključuje vaš dom. Ako vam nešto nije jasno slobodno pitajte povjerljivu osobu da vam pomogne u odluci. Za vas je važno da sve dobro razumijete kako ne biste donijeli krive odluke koje će vas odvesti u krivom smjeru.

 

Djevica

DjevicaDanas biste mogli dobiti uznemirujuće vijesti o prijatelju, susjedu ili rođaku. Čini se kako je ta osoba vrlo uznemirena, ali ne želi govoriti o svojim osjećanjima. Nemojte je pritiskati, jer bi mogla puknuti. Radije samo budite spremni kad vas pozove i ponesite puno maramica sa sobom.

 

Vaga

VagaDanas biste mogli čuti neki trač o svom prijatelju što će vas prvo šokirati. Novac će biti dio te priče. Nemojte odmah povjerovati svemu što čujete. Onaj ko širi te tračeve ima ličnu korist od toga. Recite osobi o kojoj je riječ šta ste čuli i provjerite informacije prije nego krenete priču širiti dalje.

 

Škorpija

ŠkorpijaDanas ćete biti u centru pažnje. Prijatelji će od vas tražiti određene informacije koje samo vi imate. Možda ćete moći udijeliti i koji savjet iz svog iskustva. Što god bilo, biće vam teško pomoći bez detaljne rasprave. Obzirom da ćete imati dobru publiku, slobodno se opustite i razvežite jezik.

 

Strijelac

StrijelacDanas biste se mogli posvetiti proučavanju neke vrste okultnih studija, poput astrologije, numerologije ili tarota. Na početku će vam možda biti naporno, ali kad otkrijete čaroliju uživaćete kao dijete u slatkišu. Nema ništa loše u tome što želite znati šta će se dogoditi. Ne želimo li to svi?

 

Jarac

JaracPrijatelj bi vam danas mogao biti tako loše raspoložen da ćete se pitati poznajete li vi uopšte osobu koju imate pored sebe. Vjerovatno ćete htjeti otkriti razloge takvog ponašanja, ali što manje pitanja postavite biće bolje. Čini se kako mu se jednostavno sve skupilo odjednom. Ne namećite se, ali ako vas zatraži, budite u blizini.

 

Vodolija

VodolijaPrijatelj ili partner će trebati vaš savjet, ali mogao bi vas pitati o stvarima koje ni vi najbolje ne razumijete. Vjerovatno je u pitanju posao koji uključuje neku tehnologiju koju vi ne poznajete. Ako želite pomoći, prvo razjasnite sve što vama nije jasno, jer biste u protivnom mogli dati krivi savjet.

 

Ribe

RibeDanas biste mogli dobiti neku knjigu u ruke koja se bavi nutricionizmom te shvatiti kako je sve što vi radite pogrešno. Nemojte odmah dizati paniku. Vjerovatno morate samo prilagoditi svoje navike kako biste popravili zdravlje. Svako je drugačiji dok se knjige pišu, uopšteno, za širu populaciju. Samo polako i uspjećete u svojoj namjeri.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info