Dnevni horoskop za 01.05.2014.

0

Ovan

OvanDanašnji dan namijenjen je ispunjavanju dužnosti, iako bi vi daleko radije potrošili nešto vremena na prijatelje i druženja. Ako ste dobri u organizaciji, moglo bi vam se posrećiti da uspijete izbalansirati obje stvari i ugoditi i sebi i drugima.

 

Bik

BikMašta će vas danas odvesti na daleka putovanja, no pripazite da ipak barem djelomično ostanete na zemlji kako bi mogli završiti neke stvari koje će vam pasti u krilo iznenada. Ma kako bili ljuti zbog toga, napravite najbolje što možete, nikad ne znate šta vam kvalitet može donijeti.

 

Blizanci

BlizanciPuno posla i malo vremena za sebe očekuje vas i na neradni dan, ali već ste navikli na jači tempo života pa vam to neće predstavljati problem. Ono što će vas mučiti je činjenica da nadređeni ne prepoznaju vaš trud.

 

Rak

RakJedino što vam sada stoji na putu ste vi sami, to jest nepovjerenje u vlastite mogućnosti i sposobnosti. Takav pristup danas bi vam mogao naštetiti, jer neizravnu ponudu nećete shvatiti dovoljno ozbiljno.

 

Lav

LavMars prilično utiče na vaše raspoloženje i čini vas lagano nervoznima, a idealan način da to izbacite iz sebe bio bi novi režim vježbanja i podizanja fizičke kondicije na novi nivo, koji će vam omogućiti kvalitetniji život.

 

Djevica

DjevicaPreplavili su vas domaćinski osjećaji, pa započnite dan malo kvalitetnijim i dužim druženjem sa porodicom. Već su vas pomalo i zaboravili, jer ste toliko zauzeti sobom i svojim poslom i karijerom da bi se moglo reći da ste ih zanemarili.

 

Vaga

VagaOkolina vas doživljava drugačije nego što to mislite, što će danas naročito doći do izražaja. Nemojte biti svadljivi ili uvrijeđeni, nego razmislite zbog čega vam se to događa u zadnje vrijeme i korigujte neke modele ponašanja koje često koristite.

 

Škorpija

ŠkorpijaSreća je na vašoj strani, no pitanje je jeste li toga svjesni. Naime, signali su malo zamućeni i nejasni, tako da jednostavno ne vjerujete da su upućeni vama. E pa jesu, pa zgrabite priliku sa obje ruke.

 

Strijelac

StrijelacBilo bi dobro malo proširiti krug prijatelja, jer ćete danas upoznati tamniju stranu nekih odnosa u koje bi se zakleli da su sjajni. Obično ste spremni brzo oprostiti, ali ovaj put nećete biti tako blagonakloni, najviše zbog povrijeđenog ega.

 

Jarac

JaracNeki vam ljudi jednostavno ne izlaze iz glave, tako da vam se istorija ponovno događa, na vaš užas. Stoga, raskrstite već jednom s avetima prošlosti koje vam mogu pokvariti sve što ste od tada uspjeli napraviti.

 

Vodolija

VodolijaNe odugovlačite, nego navalite svom snagom uz podršku Marsa i probijte neke blokade koje vas smetaju i ne dozvoljavaju vam da krenete dalje. Začarani krugovi se razbijaju, kao što znate, stoga čekić u ruke, ili meda na jezik, i krenite naprijed.

 

Ribe

RibeDosta vama je svađa i konfrontacija, no nemojte popustiti ovoga puta. U pravu ste, niko vam to ne može osporiti i potrudite se da svi saznaju relevantne činjenice kako bi dobili podršku koja vam ponekad treba.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info