Dnevni horoskop za 29.04.2014.

0

Ovan

OvanNalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi i sa naglašenim entuzijazmom prihvatate različite obaveze. Zahvaljujući faktoru sreće prolazite na dobar način, čak i u situacijama kada postoji veći poslovni rizik. U romantičnom raspoloženju, priželjkujete snažne izlive ljubavi i imate dobar predosjećaj u odnosu sa voljenom osobom.

 

Bik

BikZainteresovani ste za poslove koji donose novčanu nadoknadu ili materijalne aspekte. U susretu sa saradnicima jasno predstavljate svoje namjere i ne ustručavate se da zatražite ono što vam pripada. U ljubavnom životu, nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Nikako da uskladite svoje želje i potrebe u odnosu sa voljenom osobom.

 

Blizanci

BlizanciOsjećate umor ili nedostatak volje da objašnjavate svoje namjere. Stalo vam je da sve bude u idealnom skladu, ali imate utisak da vam nedostaju osnovne informacije o novim prilikama na poslovnoj sceni. Važno je da pravilno vrednujete nečija osjećanja – sve što se dešava između vas i voljene osobe predstavlja ljepši dio stvarnosti. Uživajte u lijepim doživljajima i u nečijem društvu.

 

Rak

RakDjelujete atraktivno i šarmantno na svoju okolinu, ali to ne predstavlja garanciju za poslovni uspjeh. Prije ili kasnije, moraćete da ispunite nečije poslovne uslove i zahtjeve. Potrebno je da neko praktično podrži vaše ideje. Privlači vas kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u vašem društvu kao da nešto od toga nedostaje. Pomalo ste neodlučni i taktizirate.

 

Lav

LavStalo vam je da napredujete na različitim stranama, ali ponekad je to nemoguće kada se oko vas nalaze saradnici različitih profila i ćudi. Neophodno je da primjenjujete provjerene obrasce uspješnog poslovanja. Prije ili kasnije moraćete da položite svoje ljubavne račune, ne možete osporiti partnerovo pravo i potrebu da kontroliše vaše kretanje. Nekom dugujete iskrene odgovore.

 

Djevica

DjevicaSamouvjereno branite svoje stavove i neprekidno se suočavate sa različitim komplikacijama koje remete vašu koncentraciju. Potrebno je da racionalno koristite svoju energiju. Osjećate emotivni zanos, ali vam nedostaje dobra prilika da u potpunosti izrazite svoje namjere. Partner ili osoba koja vam se dopada, vješto izmiče pred vašim pozivima.

 

Vaga

VagaOsjećate laganu stagnaciju ili potrebu da se psihički rasteretite od nagomilanih obaveza. Potrebno je da angažujete pouzdane saradnike kako biste ostvarili zajedničke interese. Budite diskretniji u različitim susretima i dobro procijenite svoje mogućnosti, prije nego što započnete neki ozbiljniji dijalog ili pokrenete “ljubavnu varnicu”. Oslonite se na predosjećaj koji imate.

 

Škorpija

ŠkorpijaVaši saradnici imaju različita gledišta i svako brani svoje poslovne interese. Ponekad je teško dokazati prave vrijednosti, ali nemojte gubiti samopouzdanje. Prihvatite nečije riječi ili ponašanje kao dobar podsticaj. Skloni ste čestim promjenama u raspoloženju pa prepustite svom partneru da kreira zajedničke planove. Uživajte u privilegijama koje dobijate u krugu svoje porodice.

 

Strijelac

StrijelacNe dopada vam se nečije ponašanje i povremeno gubite kontrolu nad poslovnim događajima. Postoje saradnici koji iznenada remete vaše planove. Zbog loših procjena, potrebno je da napravite distancu i kraći predah. Emotivne varnice ili letargiju koju osjećate u odnosu sa voljenom osobom, ne treba da doživljavate kao udaljavanje ili novi “ljubavni suton”. Sve je moguće poboljšati.

 

Jarac

JaracDelujete aktivno na različitim stranama i predlažete korisne ideje, ali postoje saradnici koji nemaju dovoljno sluha za praktična rješenja. Stalo vam je da neko nagradi vaše intelektualne sposobnosti ili praktičnu pamet. U odnosu sa partnerom uplovili ste u neke “hladne vode”, stoga tražite izlaz ili dobro rješenje u novom društvu. Ako sačuvate pravu mjeru u ponašanju ne možete pogrešiti.

 

Vodolija

VodolijaOčekujete pozitivne odgovore i napredovanje u rješavanju nekih uslova koji su od zajedničkog poslovnog interesa. Tolerantno prelazite preko “sitnih nepravdi” koje postoje u odnosu sa saradnicima. Pred bliskom osobom više se nalazite u fazi priče i idejnog planiranja, nego što se odlučujete za konkretne poteze. Partner pokušava pravilno i u potpunosti da shvati vaše namjere.

 

Ribe

RibeStalo vam je da ispunite svoje obaveze, ali ne možete da održite dobru koncentraciju na različitim stranama. Pogrešno procjenjujete svoje mogućnosti i nečiju saradničku ulogu. Potrebno je da se bolje prilagodite na različite uslove. U odnosu sa voljenom osobom uživajte u sreći koja vas prati. Nema razloga da se opterećujete nekim suvišnim analizama koje ne donose definitivne odgovore.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info