Dnevni horoskop za 17.04.2014.

0

Ovan

OvanPrilika da ostvarite neku dodatnu zaradu će se ukazati danas iz neočekivanog, možda čak i nepoznatog, izvora. Ovo će vas možda iznenaditi, ali sigurno ćete iskoristiti priliku koja vam se ukazala. Neko ko vam je u prošlosti dugovao novac mogao bi iznenada da ga vrati. Danas je definitivno sve u znaku novca!

 

Bik

BikDanas ste puni energiije i želite negdje da je uposlite. Možda ćete preuzeti sve moguće projekte koji će vam omogućiti šansu za napredovanjem u smjeru u kom ste krenuli. Umjetnički poduhvati, grupne aktivnosti i druženje su upravo ono što vam treba da bi došli do toga. Ovo bi trebalo da bude stimulativan dan kada možete da postigne mnogo, zato uživajte u njemu dok radite.

 

Blizanci

BlizanciDanas se može ukazati šansa koja će ispoljiti vašu kreativnost i privući pažnju ljudi oko vas. To može da bude bilo šta, neka izložba, performans, učešće u festivalu – bilo šta što će privući pažnju publike. Šta god da bude uključeno, sijaćete u pravom svjetlu i privući će svačiju pažnju. Vjerovatno će biti i dosta zabavno, a to je upravo ono što vam treba da bi definitivno povećali svoj ego.

 

Rak

RakMoguće je da će vam se ukazati šansa da otputujete negdje sa prijateljima danas. Možda je uključena neka izložba ili neko dešavanje gdje ćete moći da proširite svoje znanje na neki način. Širenje vidika i prikupljanje inforamcija su definitivno uključeni. Zato bi trebalo da se pripremite i prihvatite ponudu koja može napraviti veliku promjenu u vašem životu.

 

Lav

LavDanas postoji mogućnost da završite neke lične projekte koji su uključivali dosta papirologije. To vam znatno može povećati prihode. Prethodni uspjeh koji ste imali na polju interesovanja može vam otvoriti vrata ka novim mogućnostima. Možda je to nešto što je povezano sa poslom kojim se trenutno bavite, a možda je i lični projekat u pitanju. Svi znaci upućuju da vam sreća kuca na vrata.

 

Djevica

DjevicaPrilika za novo partnerstvo koje uključuje vaš lični projekat će se ukazati danas. Ugovori, dogovori i ostale legalne stvari idu vam na ruku, ali zahtijevaju određeno vrijeme da im se posvetite da bi ih u potpunosti razumjeli. Čitajte ono što je napisano sitnim slovima! Šta god da se desi, biće to u pravom smjeru. Prihvatite promjene!

 

Vaga

VagaDosadni i malo ustaljeni poslovi će vam oduzeti cijelo jutro danas, ali moraćete da ih završite kako bi prešli na uzbudljivije projekte. Možda će se zahtijevati više papirologije da bi se stvari pokrenule, ali kad jednom to završite brzo i efikasno, bićete na konju i spremni za akciju. Na pravom ste putu, samo krenite naprijed.

 

Škorpija

ŠkorpijaRomantični sastanak sa potencijalnim partnerom danas, može dovesti do neočekivano stimulativnog razgovora o temama koje su vam zajedničke. Možda ćete krenuti da pravite poslovne planove koji će vas zbližiti još više. Ovo je odličan dan za unapređenje odnosa koji uključuju zajdnička interesovanja. Očekujte da provedete dosta vremena sa prijateljima.

 

Strijelac

StrijelacDanas će vam možda pasti na pamet ideja da renovirate nešto kod kuće. Možda samo zato što vam se tako sviđa, ali primarni razlog je zato što želite da dignete cijenu. Moguće da će biti neka dekoracija, novi raspored ili renoviranje, mogućnosti će samo da se nižu. Ali na kraju dana izabraćete onu koja vam bude najljepša.

 

Jarac

JaracDanas ste puni energije, kada je u pitanju pisanje ili pričanje. Ideje će se samo nizati i možda bi bilo dobro da se čujete sa prijateljima i da popričate o svemu šta vam je palo na pamet. Tako ćete doći do još informacija, koje će vaš mozak željan znanja samo progutati. Zapišite šta vas najviše interesuje i prošetajte malo da razbistrite glavu. Sutra je novi dan i sve će vam se činiti mnogo jasnije.

 

Vodolija

VodolijaDan je idealan za edukaciju, poslovne sastanke i javne nastupe. Sve što ste nekada poželjeli da učinite, danas će biti moguće. Ne dozvolite da vas obeshrabre male stvari. Partner zahtijeva vaše vrijeme i požrtvovanost, pa bi bilo dobro da mu se posvetite. Neka vas ne dotiču neistine koje ovih dana kruže o vama.

 

Ribe

RibeDosta pisama, poziva ili email-a može doći sa svih strana, donoseći odlične vijesti i informacije. Neke mogu donijeti nove i inovativne mogućnosti koje su od velikog interesa za vas. Popričajte o njima sa ljudima od povjerenja i zapišite svaku ideju koja vam se učini korisnom. Naravno, ostavite nešto i za druge.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info