Dnevni horoskop za 13.04.2014.

0

Ovan

OvanProbajte da razmišljate malo razumnije, kad su u pitanju ljubav i romasa. Možda ćete morati da budete malo rezervisani da bi stigli do onoga što želite. U isto vrijeme, vaša strana koja je po prirodi avanturistička i željna slobode imaće potrebu da luta slobodno. Ovo je teška kombinacija koju treba izbalansirati pa se potrudite da nađete neku ravnotežu.

 

Bik

BikPrilično ste sigurni u sebe po pitanju svih stvari sem jedne. Kada su u pitanju veze osjećate se prilično nesigurno. Može biti da ne znate kako da postupite dalje. Imate jaku potrebu da preuzmete inicijativu, a u isto vrijeme da pustite stvari da idu svojim tokom. Dobro razmislite o tome šta želite prije nego što krenete dalje.

 

Blizanci

BlizanciŠto se tiče dešavanja na ljubavnom planu, stvari se dešavaju onako kako ste i planirali. Na šta treba da obratite pažnju danas je moguća manipulacija od strane nekog ko vam je blizak. Pazite da nečija potreba za slobodom ne ugrozi vašu trenutnu vezu. Komunikacija je glavni faktor u svakoj uspješnoj vezi pa se potrudite da kažete ono što mislite.

 

Rak

RakPitanja ljubavi i romanse mogu predstavljati pravo kockanje za vas. Moraćete da preuzmete određene korake kako biste se našli na istoj talasnoj dužini sa vašim voljenim. Ni jedno od vas ne želi da preuzme vodstvo u ovom trenutku, što može izazvati oklijevanje po pitanju veze. Dokle god ste nesigurni, kofuzija će vladati.

 

Lav

LavŠto čvršće stežete nešto, veća je vjerovatnoća da će vam iskliznuti kroz prste. Zgrabite to što želite, ali nemojte stiskati previše. Održavanje ravnoteže između iskazivanja vaših osjećanja i pružanja osjećaja slobode pravi je ključ koji vodi ka vrhu. Dan je prepun osjećanja pa zato obratite pažnju.

 

Djevica

DjevicaIzgleda da stvari koje se tiču ljubavi baš i ne idu onako kako ste planirali. Možda čekate da partner napravi prvi korak, jer ne znate u kom smjeru se kreće veza dok u isto vrijeme može biti da partner u stvari čeka vas i vašu odluku. Sjedite i popričajte o tome šta osjećate i prestanite da se igrate.

 

Vaga

VagaStvari bi trebalo da krenu na bolje kad su u pitanju ljubav i romasa, ali postoji mogućnost da će danas biti malo napete. Dok ste vi precizni i želite da stvari budu definisane i isplanirane unaprijed, vaš partner traži veću slobodu i spontanost. Tenzija može da dovede do toga da svako krene svojim putem. Takve stvari se uglavnom dešavaju kad niko ne želi da povede glavnu riječ.

 

Škorpija

ŠkorpijaLjudi se pitaju kako da nastave dok se vi bavite ličnim stvarima. Nemojte krenuti u nekom novom pravcu i ostaviti ljude iza sebe. Što se tiče dešavanja na ljubavnom planu, možda bi trebalo malo da usporite i popričate sa partnerom. Preuzmite određene korake i pređite u vodstvo – ne dopustite da vas tuđa neodlučnost koči.

 

Strijelac

StrijelacSkorašnja dešavanja na ljubavnom planu stavila su vas zatečenima i imate osjećaj kao da ne dobijate sve što zaslužujute. Zapamtite da ne mogu svi da čitaju znakove kao vi – ako vam nešto smeta recite. Romatična veza bi trebalo da bude nešto što će vam pomoći da ostvarite snove, a ne nešto što vas koči.

 

Jarac

JaracOsoba koju želite da osvojite nestrpljivo očekuje vašu inicijativu i poziv za izlazak. Ako se odlučite za bezuslovnu posvećenost, veoma lako dolazite do cilja. Potreba za sigurnošću će se ogledati i u vašem nastojanju da ugađate ljudima iz vašeg poslovnog okruženja. Ne dozvolite sebi da trošite više nego što ste u mogućnosti.

 

Vodolija

VodolijaDolazi do promjena na ljubavnom planu pa obratite pažnju da vam ne promaknu. Vaš partner će možda tražiti malo veću slobodu u vezi, dok se vi nadate da stvari krenu malo ozbiljnijim tokom. Polako, ne trčite pred rudu – planiranje stvari koje ne mogu da urode plodom može vas samo razočarati.

 

Ribe

RibeMalo ste neodlučni, kada su u pitanju ljubav i romansa. Iz nekog nepoznatog razloga imate tendenciju da krenete prvo na jednu stranu pa onda na drugu, a ni jedna ne donosi nagradu koju očekujete na kraju. Ne morate da donesete konkretnu odluku ovog trenutka, čak šta više, posvećenost sada može da donese frustraciju kasnije.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info