Dnevni horoskop za 12.12.2013.

0

Ovan

OvanJedno ljubavno pismo ili izjava ljubavi bi mogla da vam popravi dan. Zadržite ovakvo pozitivno raspoloženje i kada je u pitanju posao, prije svega zato što ćete mnoge profesionalne obaveze mnogo lakše izvršavati. Komunikacione vještine su vam u punom sjaju. Razmislite da u buduće razvijate vaše retoričke sposobnosti.

 

Bik

BikDanas otkrivate neke nove oblike senzualnosti, za koje ranije niste ni znali da posjedujete. Pa ipak, intenzivne emocije mogle bi da vas ometu u ispunjavanju profesionalnih obaveza. S obzirom da po cijeli dan razmišljate kako da provedete vrijeme sa voljenom osobom, za vas bi bilo najbolje da se fokusirate na aktuelne zadatke. Ljubavnom zanosu se prepustite uveče.

 

Blizanci

BlizanciNe morate po svaku cijenu da budete dio nečijeg života i znate šta se kome dešava u svakom momentu. Danas se previše miješate u tuđu intimu i iznosite svoje mišljenje i kada vam ga niko nije zatražio. Probajte da usmjerite energiju na nešto kreativno i produktivno. Ovaj dan je odličan za hobije i kreativan rad.

 

Rak

RakU poslednje vrijeme pomalo idealizujete vašeg partnera i u tome nema ništa loše. Problem nastaje kada njegove potrebe stavljate ispred vaših. Jedna poslovna obaveza zahtijeva vašu punu pažnju. Nađite vremena za druženje sa prijateljima koje ste, pomalo, u poslednje vrijeme zapostavili.

 

Lav

LavRazmišljate da se pridružite grupi ljudi sa kojom ste na neki način duhovno povezani. Potrebno vam je malo mira i tišine da povratite unutrašnji mir. Želite da se pripremite za neke događaje večeras i nećete da vam išta pokvari raspoloženje. Pribilježite sve misli i osjećanja.

 

Djevica

DjevicaPoslovni i finansijski uspjeh je ono čemu danas možete da se nadate. Nakon perioda mukotrpnog rada, rezultati su konačno vidljivi. Takođe, slijedi vam i priznanje nadređenih koji su primijetili vaše napore. Ovo je odličan razlog da večeras izađete i proslavite sa vama dragim ljudima.

 

Vaga

VagaRad na nekom složenom projektu zahtijeva malo istraživanja. Moguće je da ćete dobar dio vremena provesti u biblioteci ili za internetom. Ovo je nešto u čemu inače veoma uživate, tako da vam pripreme neće teško pasti. Inspiracija koju posjedujete će potrajati i u narednom periodu.

 

Škorpija

ŠkorpijaPriliv finansija podiže vam samopouzdanje i osjećaj sopstvene važnosti. S druge strane, na polju ljubavi vam fali malo razumijevanja za voljeno biće. Moguće je da vam danas posao oduzima previše vremena i energije pa ne možete da se fokusirate na druge aspekte života. Pokušajte da odredite prioritete.

 

Strijelac

StrijelacPrezadovoljni ste aktuelnom vezom i toliko opijeni ljubavlju da ćete uskoro poželjeti da stupite u brak. Sa partnerom ste postigli visok stepen razumijevanja potreba onog drugog, a takođe i tolerancije. Kada je riječ isključivo o vama, ne bi bilo loše da poradite na fizičkoj kondiciji. Danas bi vam prijala šetnja u prirodi.

 

Jarac

JaracBiti na usluzi drugima je ono što vam predstoji ovoga dana. Moraćete da zanemarite vlastite potrebe i posvetite se nekome u vašoj neposrednoj okolini. Najvjerovatnije je u pitanju član porodice koji je zapao u finansijske probleme. Za početak, pomozite mu tako što ćete saslušati šta ima da vam kaže.

 

Vodolija

VodolijaDvije glavne stvari za vas danas su romantika i kretivni rad. Mogli biste da napravite nešto voljenom biću što bi ga izuzetno moglo obradovati. Posjeta jednog rođaka iz inostranstva popravlja vam finansijsku situaciju. Pored toga, neizmjerno ćete mu se obradovati, obzirom da je proteklo previše vremena od vašeg poslednjeg susreta.

 

Ribe

RibeDanas vas najvjerovatnije očekuje selidba, ili vaša ili nekoga u vašoj okolini. Zbog ovoga ćete biti pod stresom, jer ste neko ko teško mijenja ustaljene navike. Nastojte da na ovo gledate kao na pozitivnu promjenu. Zdravstveno stanje je zadovoljavajuće, samo ne bi bilo loše da obratite pažnju na količinu hrane koju konzumirate.

 

Izvor: horoskopius.com

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info