Dnevni horoskop za 10.12.2013.

0

Ovan

OvanIznenadna promjena situacije ostavlja vas nespremnima i neodlučnima, kada se radi o povlačenju nekih finalnih poteza. Moguće je da važete neke odluke, ali i da vam fali odlučnosti i samoinicijative. Priliv novca koji očekujete nije izvjestan do kraja dana, ali postoji šansa da ostvarite manji novčani dobitak. Obratite pažnju na zdravstvenu situaciju.

 

Bik

BikPlan koji ste imali nije uspio i sada se osjećate manje vrijedni i nedostaje vam samopouzdanje. Možete ga povratiti u zadacima koji će biti prepušteni isključivo vama, a ne drugim članovima kolektiva. Danas vam se takođe pruža šansa da ostvarite neke bitne porodične ciljeve, a ako ste u braku, mogli biste da riješite ili poboljšate imovinsko stanje.

 

Blizanci

BlizanciOsoba koju želite da osvojite nestrpljivo očekuje vašu inicijativu i poziv za izlazak. Ako se odlučite za bezuslovnu posvećenost, veoma lako dolazite do cilja. Potreba za sigurnošću će se ogledati i u vašem nastojanju da ugađate ljudima iz vašeg poslovnog okruženja. Ne dozvolite sebi da više trošite nego što ste u mogućnosti.

 

Rak

RakObratite pažnju da ne manipulišete situacijom tako da vaš partner izgubi bilo kakvu moć. Možda mislite da su vaši postupci plemeniti i dobri , ali pravite scenario koji nema osnova u stvarnosti. Ljudi mogu biti upečatljivi, ali to ne znači da treba da iskoristite situaciju u svoju korist kako bi sebe promovisali na račun drugih.

 

Lav

LavPokušaji da ispravite nešto što smatrate da ste zabrljali neće uroditi plodom, ukoliko ne odlučite da se drastično promijenite. Odnos sa voljenom osobom je zadovoljavajući i oko toga nema potrebe da se brinete. Izvjesna situacija koja će prouzrokovati zabrinutost i loše raspoloženje kratkog je daha. Ne uzimajte stvari previše ozbiljno.

 

Djevica

DjevicaPoreba da udovoljite drugima je nešto što će vas sputavati veći dio dana, naročito ako ste planirali da nekog podredite sopstvenim interesima. Zdravstvena situacija je zadovoljavajuća, a višak energije koju osjećate najbolje je da utrošite baveći se fizičkom aktivnosti. Nema razloga da se opravdavate i osjećate krivicu zbog nedavnih odluka.

 

Vaga

VagaSamostalnost na koju ste navikli uzima danak u smislu da se ne osjećate više prijatno i zadovoljno u svom životu. Razmišljaćete da li je došlo vrijeme da se podredite nekom ko to zaslužuje. Novčani izdaci su veći nego inače, tako da o tome povedete računa. Ako planirate da nekog impresionirate, uradite to na krajnje spontan i galantan način.

 

Škorpija

ŠkorpijaOdluke koje ste nedavno donijeli će imati pozitivan uticaj na vašu budućnost. Ne odustajte od krajnjih ciljeva. Želja za dokazivanjem neće naići na topli prijem, ako insistirate na stvarima koje nisu realne. Voljeno biće čeka jedan znak odobravanja, a vi budite na pravom mjestu u pravo vrijeme. Izbjegavajte da partneru namećete nepotrebne odgovornosti.

 

Strijelac

StrijelacDan je idealan za edukaciju, poslovne sastanke i javne nastupe. Sve što ste nekada poželjeli da učinite, danas će biti moguće. Ne dozvolite da vas obeshrabre male stvari. Partner zahtijeva vaše vrijeme i požrtvovanost pa bi bilo dobro da mu se posvetite. Neka vas ne dotiču neistine koje ovih dana kruže o vama.

 

Jarac

JaracTokom ovog dana, nemate nijedan realan ljubavni plan, ali ni razlog da budete nezadovoljni. Ovakvo raspoloženje bi vas moglo odvesti ka novim romansama i možda pretjeranim uživanjima. Što se posla tiče, očekujte manje nesporazume vezane za finasije. Saradnja s autoritetima i dalje je izvor vaših frustracija pa zanemarite primjedbe upućene na vaš račun.

 

Vodolija

VodolijaŽelja da udovoljite vašem emotivnom partneru jača je od realnosti pa se potrudite da iz cijele priče ne izvučete deblji kraj. Neka vas ne vode negativne emocije ni u poslovnoj sferi, jer situacija koja zahtijeva vašu punu angažovanost podrazumijeva i da joj se u potpunosti posvetite. Član porodice ima da vam saopšti neke novosti za koje nije siguran kako ćete ih prihvatiti.

 

Ribe

RibePotreba za finansijskom sigurnošću vam stvara tenziju, ali ona vas ne vodi u konstruktivnom pravcu. Odlaganje obaveza je nešto što vam je u poslednje vrijeme svojstveno, ali ne ostavlja željeni efekat. Mogući su manji nesporazumi i neslaganja sa osobom koja vam znači – najverovatnije se radi o članu porodice ili bliskom prijatelju.

 

Izvor: horoskopius.com

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info