Dnevni horoskop za 09.12.2013.

0

Ovan

OvanPred vama je dan u kome ćete veoma uživati. Danas ste rasterećeni svih briga koje su vas u poslednje vreme opterećivale. Imate utisak da se sve što ste zamislili odvija po željenim planovima. Ne bi bilo loše da u nekom momentu oslobodite vaš avanturistički duh. Romantični aspekti ili umjetnost neka se takođe nađu na vašoj današnjoj listi prioriteta.

 

Bik

BikPred vama je odličan dan za sve stvari koje se tiču vašeg društvenog života. Osjećaćete se dobro okruženi osobama koje vam znače pa ćete čak i neke probleme koji vas neko vrijeme tište bar na trenutke zaboraviti. Moguće je da ćete od danas promijeniti mišljenje u vezi nekih životnih vrijednosti. Neke stvari vam od danas postaju manje važne.

 

Blizanci

BlizanciPred vama je jedan odličan dan. Moguće je da ćete neko vrijeme provesti razmišljajući u pravcu kakva osoba želite da postanete, pogotovo kada se radi o vašem profesionalnom životu. Svjesni ste da neke stvari za vas više nemaju smisla. Pozitivan aspekt ovog uvida unosi veću količinu optimizma i pozitivne energije. Odlučite da živite u sadašnjosti.

 

Rak

RakDošao je momenat da konačno priznate sebi da ste neko ko bježi od problema, u partnerskim odnosima, na prvi znak njihovog pojavljivanja. Ovo samo dodatno komplikuje međuljudske odnose. Niste od onih koji su u stanju da svaki put kažu šta zaista misle. Pokušajte da se za trenutak zaustavite i preuzmete odgovornost za sopstvene izbore.

 

Lav

LavOsjećaćete priliv pozitivne energije i snage, ali isprva, nećete znati kako da je kanališete. Pokušajte da razmišljate u pravcu vaših prijatelja. Da li postoji nešto što možete učiniti kako biste još više učvrstili vaše odnose? Neke stvari trebaju vrijeme, ali danas je pravi momenat da date sve od sebe. Ne budite tvrdoglavi u jednom odnosu sa članom porodice.

 

Djevica

DjevicaImate utisak da je vaš trenutni partnerski odnos komplikovaniji nego ikad. Ovo je zbog toga što prolazite kroz teži period, kada su kosmičke energije u pitanju, pa vam predstavlja poteškoću da otkrijete neke mehanizme koji vas pokreću. Kada završite sa analizom sopstvenog bića, vaša veza činiće vam se mnogo jednostavnija.

 

Vaga

VagaDanas ćete konačno shvatiti da ne možete da imate apsolutnu kontrolu nad događajima u vašem životu. Ovo itekako doprinosi vašem duhovnom sazrijevanju. Kada, prije svega sebi, priznate da ste negdje pogriješili ili promijenite konačni sud, postaćete mnogo odgovornija osoba koja prihvata svoje, ali i tuđe nesavršenosti. Zdravstvena situacija je u najboljem redu.

 

Škorpija

ŠkorpijaTrenutno ste zaglavljeni između dvije snažne želje – želje da ugodite isključivo sebi i želji da ugađate drugima. Vi ste neko ko se često lomi između mogućnosti, a sve ovo predstavlja neizostavan dio vašeg karaktera. Stoga, neće vam biti lako da se u ovakvim situacijama i inače ne lomite. Odgovor ćete pronaći onog momenta kada se budete zapitali zašto imate kako snažnu želju da budete prihvaćeni od strane drugih.

 

Strijelac

StrijelacImaćete potrebu da dođete do nekih, vama bitnih informacija, koje se tiču jednog člana porodice. Vaša potraga može biti intenzivna i temeljna, a da vam opet neke stvari promaknu. Ljubavni život je dio života na koji biste, zapravo, trebali da se najviše fokusirate. Nađite vremena za voljeno biće i priredite mu jedno lepo iznenađenje.

 

Jarac

JaracDanas ćete biti zadivljeni sposobnošću samokontrole i disciplinovanošću jednog od vaših bliskih prijatelja. Ovo je lekcija koju biste i vi mogli da naučite i primijenite u svakodnevnom životu. Činjenica da to primjećujete kod drugih i da uviđate važnost toga, predstavlja dobar korak u vašoj želji da poboljšate sopstvenu ličnost. Na pravom ste putu.

 

Vodolija

VodolijaSamopouzdanje i efikasnost su za vas dvije navažnije riječi danas. Da li ste zadovoljni kako se razvija vaš partnerski odnos? Da li smatrate da je možda došlo vrijeme za povišicu ili napredovanje na poslu? Ako je makar na jedno od ovih pitanja odgovor potvrdan, znate šta vam je činiti. Do kraja dana, stupite u akciju i ne ustručavajte se da preuzmete inicijativu.

 

Ribe

RibeStaloženost koju osjećate i unutrašnji mir koji će vas pratiti tokom cijelog dana, omogućavaju vam da obratite pažnju na najskrivenije potrebe svoga bića. Svjesni ste da kada zanemarite signale koje vam podsvijest, s vremena na vrijeme pošalje, osjetite neprijatne posljedice. Ukoliko vam se pruži prilika da u toku dana ostanete nasamo neko vrijeme, razmislite o nekim događajima iz vaše skorije prošlosti.

 

Izvor: horoskopius.com

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info