Dnevni horoskop za 13.11.2013.

0

Ovan

Ogromna fizička snaga natjeraće vas da danas dosta vremena provedete napolju. Možda će to biti vježbe, možda duga šetnja sa nekim vama dragim. Pazite da ne pretjerate, kako ne biste ugrozili svoje zdravlje. Želja za avanturom u kombinaciji sa snagom i energijom koju nosite u sebi može biti opasna, ako se ne ukroti.

 

Bik

Da li ste umiješani u neki ambiciozni i kreativni projekat? Danas odmorite od posla bez obzira na sve. Ako imate partnera posvetite mu pažnju. U poslednje vrijeme bili ste okupirani svojim ličnim potrebama pa ne bi bilo čudno da vam voljena osoba to zamjeri. A ako ostanete bez nje, odnosno njega, svi drugi projekti će vam biti uzaludni.

 

Blizanci

Vaša želja da se posvetite porodici danas će biti izraženija nego što je uobičajeno. Šta god budete planirali, biće vezano za vaš dom. To je dobro. Provedite današnji dan u razgovoru sa članovima porodice, dobrom filmu ili popravci nečega što je dugo vremena stajalo i čekalo na vas. Uveče ćete biti zadovoljni i ispunjeni. Uživajte!

 

Rak

Danas vas čeka interesantan dan. Gužva u komšiluku, uzbuđenja sa partnerom, smijeh na poslu – mnogo toga će se desiti što će vam današnji dan učiniti posebnim. Imate dosta toga da obavite, ali jednostavno nećete biti u stanju, jer će vas cijeli dan ometati sitnice. Ali život čine sitnice. Opustite se i uživajte. Nosite sa sobom fotoaparat, možda ćete željeti i da zabilježite nešto.

 

Lav

Očekujte novčani dobitak koji neće imati veze sa igrama na sreću ili nasljedstvom. Vjerovatno je u pitanju neki projekat na kome ste vrijedno radili i koji počinje da daje prve rezultate. Ako još uvijek ne znate na šta da potrošite novac, napravite plan. Ali ne zaboravite da se počastite nekom sitnicom!

 

Djevica

Vjerovatno ste puni energije i u potrazi za adekvatnim načinima da je ispoljite. Šetnja u prirodi, obližnjem parku, bila bi pun pogodak. Telefonirajte jednom prijatelju i pitajte ga da li je voljan da vam se pridruži. Sve je lakše u dvoje, zar ne?

 

Vaga

Vaša podsvijest će danas biti naročito aktivna. Moguće je da ćete prerađivati neka loša iskustva iz prošlosti. Ovo ne bi trebalo da vas pretjerano brine, obzirom da na taj način radite na vašem psihičkom zdravlju. Na kraju dana ćete se mnogo bolje osjećati. Veče provedite u druženju sa prijateljima ili članovima porodice.

 

Škorpija

Vi ste po prirodi avanturističkog duha, a danas ćete poželjeti da uradite nešto što ranije niste. Moguće je da će vas okupirati ideja da isprobate skok padobranom ili bandži džamping. Obzirom da vam je adrenalin na vrhuncu, iskoristite sve mogućnosti koje su pred vama. Najbitnije je da aktivnost za koju se odlučite za vas predstavlja izazov.

 

Strijelac

Ukoliko ste ikada ispoljavali interesovanje za proučavanje astrologije, ovaj dan je idealan za to. Nastojte da se opskrbite svom mogućom literaturom koja vam je dostupna i ukoliko je moguće, edukujte se putem kursa. Danas ćete, generalno, lako upijati sva znanja. Ono što danas naučite, ostaće vam u memoriji za ceo život.

 

Jarac

Vaša želja za avanturom je danas izražena. Putovanje je ono što vas najviše okupira. Moguće je da vas je podstakla priča jednog prijatelja vezana za egzotične zemlje. Ukoliko ste u mogućnosti, ovaj dan je idealan za planiranje godišnjeg odmora. Pored relaksacije, prijaće vam upoznavanje stranih kultura.

 

Vodolija

Danas biste mogli doći u situaciju da na poslu na vas padne rješavanje neke vrlo komplikovane situacije. Vi ste sposobni za to. Spremni ste za izazov i uvijek ste puni sjajnih ideja. Sve što uradite, neće vam od koristi biti samo danas, već i u budućnosti. Samo naprijed!

 

Ribe

Neki društveni događaj danas vam može donijeti kontakt sa vrlo intersantnom osobom. Kratko, neobavezno ćaskanje može se pretvoriti u dug i interesantan razgovor u kom ćete zaista uživati i saznati dosta toga novog. Ostanite u kontaktu, ta osoba je veoma važna za vašu budućnost.

 

Izvor: horoskopius.com

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info