Dnevni horoskop za 12.09.2013.

0

Ovan

Danas bi zbunjenost, nesloga i uznemirenost mogli lebdjeti u vazduhu. Možda postoje trzavice i nesporazumi među članovima porodice ili prijateljima. Pokušavajte da ne dodajete ulje na vatru. Ukoliko neko postane malo nervozan, samo slušajte. Budite puni razumijevanja i empatije umjesto da pokušavate dokazati da ste u pravu, pogotovo ako zaista jeste!

 

Bik

Danas nije dobar dan za planiranje putovanja ili samo putovanje. Sačekajte nekoliko dana. Međutim, ako već danas morate da potvrdite planove, obavezno provjerite sve opcije koje se tiču smještaja i iznajmljivanja automobila (ukoliko putujete avionom). U suprotnom, zbunjenost, kašnjenje i nepotvrđene rezervacije mogle bi biti krajni rezultat. To bi moglo uzrokovati stres koji vam u ovom trenutku zaista nije potreban.

 

Blizanci

Smetnje u radu računara, bankomata i telefonskih sistema danas bi mogle ometati finansijske transakcije. Upravo iz pomenutih razloga biste danas mogli sve plaćati gotovinom. Takođe, ukoliko trebate da izvršite određene finansijske transakcije, bilo bi mudro da to ne radite danas. Moglo bi doći do konfuzije. Sačekajte nekoliko dana.

 

Rak

Danas možete osjetiti snažnu potrebu da budete sa prijateljima, ali kada se nađete s njima, postoje šanse da nećete baš previše uživati u njihovom društvu. Neko je loše raspoložen i druženje s tom osobom bi vam moglo upropastiti dan. Bilo bi bolje da odvojite vrijeme samo za sebe. Otiđite u šetnju ili se bavite nekom fizičkom aktivnošću. To će vam omogućiti da razbistrite misli i poboljšate samopouzdanje.

 

Lav

Članovi porodice bi danas mogli biti manje iskreni nego obično, posebno kada je riječ o kućanskim poslovima. Nemojte se iznenaditi ako čujete izgovore! Ovo bi vas moglo iritirati, ali pokušajte da se ne uzbuđujete previše. Uradite nešto u čemu ćete uživati. To je svakako zabavnije od iznošenja smeća.

 

Djevica

Možda ćete željeti da započnete novi kreativni projekat te možete imati nekoliko ideja. Međutim, možda nećete moći odlučiti koja vam se najviše sviđa i kako je pretvoriti u stvarnost. Zapišite sve mogućnosti, a onda počnite da radite nešto drugo. Razmislite ponovo sutra. Danas vam može biti veoma teško da se usredotočite na bilo šta.

 

Vaga

Kućanski aparati koje obično uzimate zdravo za gotovo danas mogu malo “pošašaviti”. Neki od njih, naprosto, mogu prestati raditi i to će biti izvor vaših današnjih frustracija. Ipak, ne dozvolite da vam to pokvari dan i nemojte pokušavati sami da ih popravite, jer biste u protivnom samo mogli pogoršati stvari.

 

Škorpija

Komunikacija sa drugima danas može biti otežana. Ukoliko trebate nekoga, a ne možete doći do njega običnim kanalima komunikacije, bilo bi najmudrije da sjednete u auto i posjetite dotičnu osobu, ukoliko se ona nalazi u blizini. Na taj način ćete izbjeći i pojavu nesporazuma koji bi mogli imati negativan uticaj na više strana.

 

Strijelac

Finansijska pitanja danas su okružena velom konfuzije. Neko blizak vama danas bi mogao imati neočekivane troškove te bi vas ta osoba mogla pitati za pozajmicu. Željećete da pomognete, ali bez obzira šta ta osoba kaže, čini se da se njena finansijska situacija neće poboljšati u skorije vrijeme. Ukoliko odlučite da pozajmite novac, prihvatite činjenicu da vam on neće biti uskoro vraćen.

 

Jarac

Danas ste vjerovatno avanturistički raspoloženi. Možete biti u iskušenju da učestvujete u rizičnoj avanturi, kao što je planinarenje u divljini. Ovo nije dobar dan za tako nešto. Ako želite, planirajte putovanje u bliskoj budućnosti, ali danas svoju avanturističku prirodu zadovoljite čitanjem trilera, gledanjem špijunskog filma ili istraživanjem novih mjesta koja su blizu vašeg doma.

 

Vodolija

U poslednjih nekoliko dana ste bili više napregnuti, kako fizički tako i mentalno te danas imate osjećaj kao da vas sve boli. To ne znači da trebate ostati u krevetu cijeli dan već da usporite tempo. Iako imate dosta toga za uraditi, neka vam vaše zdravlje bude prioritet. Krajem dana se izležavajte u mirišljavoj kupki i veoma brzo ćete se osjećati bolje.

 

Ribe

Uznemirujuća zbivanja koja se odnose na vašeg prijatelja danas bi vas mogla ostaviti pomalo zbunjenima. Situacija nije onakva kakvom ste je očekivali pa ćete pokušati sa drugim prijateljima da nađete smisao u tome. Sve bi se trebalo riješiti u nekoliko narednih dana. U međuvremenu, budite objektivni. Možda ćete željeti da se pozabavite nečim drugim kako biste misli skrenuli sa date situacije.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info