Dnevni horoskop za 19.07.2013.

0

Ovan

Porodični problemi igraju veoma važnu ulogu u vašem danu. Govorite iz srca i recite članovima porodice koliko su vam značajni. Danas možda osjećate da vam je energija na rezervi. Nemojte se osjećati kao da sada morate napraviti neke velike korake. Sada je vrijeme kada možete uživati u onome za šta ste radili. Zavalite se i pokupite nagrade za svoj naporni rad i trud.

 

Bik

Danas možete biti neodlučni oko voljene osobe. Nešto vas može natjerati da djelujete, iako želite da se pritajite. Takođe, potrebno je i da napravite sledeći korak, jer je to sada od izuzetne važnosti. Pažljivo razmotrite situaciju prije nego napravite potez. Zapravo, najbolje je da danasšnji dan provedete u prikupljanju informacija o problemu. Čini se da trebate malo sačekati prije nego išta učinite po tom pitanju.

 

Blizanci

Danas je odličan dan da krenete naprijed. Vaše emocije su stabilne te se osjećate kao da ćete poletjeti u oblake. Sanjarite. Sada bi bilo i dobro vrijeme da napravite planove sa partnerom. Učvrstite vaš odnos i potvrdite posvećenost jedno drugom. Ako niste u vezi, ovo je dobar trenutak da se pokrenete, jer će vas to odvesti korak bliže do vaše najveće fantazije.

 

Rak

Danas imate konzervativan osjećaj koji od vas traži da se uozbiljite i povedete računa o poslu. To i nije tako loša ideja. Ova prizemljena atmosfera vam može pomoći da uđete u dublju vezu sa nekim posebnim. Unaprijedite svoju kreativnost i pokušajte da više slušate nego da pričate. Pretvorite svoje snove u realnost.

 

Lav

Danas će vama vladati suprotna osjećanja. S jedne strane, možda ćete željeti da isplanirate stvari i stabilizujete emocije kako biste mogli funkcionisati u punom kapacitetu. S druge strane, nešto vas vuče u oblake. To vaše srce priča. Slušajte ga. Pronađite kompromis između ove dvije energije.

 

Djevica

Završite obaveze ranije kako biste večeras imali vremena za zabavu. Planirajte romantični bijeg sa voljenom osobom. Pustite mašti da vas vodi u potpuno novi svijet zadovoljstva. Ovo je odličan dan za istraživanje vaše umjetničke prirode i početak ispoljavanja nekih ideja koje vam se vrzmaju po glavi već neko vrijeme.

 

Vaga

Ovo je odličan dan da svima kažete kako se osjećate. Vaše emocije su stabilnije nego inače te je dobro da se otvorite i pričate iz srca. Slušajte. Ono što saznate biće dragocjeno za budućnost pa obratite pažnju. Obratite pažnju na ono što je realno, ali dozvolite srcu da istraži sve mogućnosti. Slijedite svoja osjećanja i vjerujte svojim instinktima. Mogli biste mnogo dobiti.

 

Škorpija

Danas može biti težak dan. Da li vam se čini da se ništa ne uklapa kako bi trebalo? Da li pokušavate da budete neko ko niste? Ako se čini da stvari ne funkcionišu, ne navaljujte. Bolje vam je da sačekate vrijeme kada ćete biti samopouzdaniji u to ko ste i gdje idete. U međuvremenu, pokušajte da se opustite.

 

Strijelac

Uživajte. Imate mnogo toga na čemu možete biti zahvalni. Budite ponosni na sve što ste postigli do sada i podijelite radost sa drugima. S razlogom ste naporno i vrijedno radili – da biste uživali u životu. Ako to ne uradite sada, kada ćete? Odvojite vremena da večeras budete sa dragim ljudima.

 

Jarac

Ovo može biti jedan od onih dana kada ne znate šta da radite i kako da se ponašate. Iz nekog razloga, jednostavno ne možete donijeti odluku pa se vrtite u krug. Zaustavite se i odmorite. Izađite vani i šetajte dok vam se misli ne prestanu vrzmati po glavi. Sačekajte da vam se misli razbistre prije nego napravite sledeći veliki potez.

 

Vodolija

Romansa će vam se naći na putu, sve dok budete ostali razboriti u ovoj situaciji. Povedite računa o svakodnevnim obavezama, a zatim dopustite srcu da vodi. Imate jaku vezu sa svojim emocijama. Vjerujte svojim instinktima i dopustite srcu da preuzme kontrolu. Budite realni u odnosima sa drugima, ali pomjerite granice jednom kada one budu uspostavljene.

 

Ribe

Danas se možete osjećati pomalo rezervisano. Ovo je dobro vrijeme da sjednete i da se pritajite. Nemojte praviti nagle pokrete. Neka vas energija dana odvede gdje god hoće. Što se više možete približiti vašoj unutrašnjoj prirodi i ženstvenoj energiji, to ćete biti bliži partneru ili članu porodice.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info