Dnevni horoskop za 18.07.2013.

0

Ovan

Vjerovatno vam neće biti do druženja, iako vas prijatelji zovu da izađete sa njima. Velika je vjerovatnoća da nećete imati strpljenja i da će vas nervirati situacije na koje obično ne obraćate pažnju. Ovo nije dobar dan za grupne aktivnosti ili zabave. Možda bi bilo najbolje da odradite dobar trening i da nakon toga odmarate. Osjećaćete se mnogo bolje nakon toga.

 

Bik

Danas ste prilično napeti. Možda ćete u nekom trenutku biti u centru pažnje. Iako vam to inače ne bi smetalo, danas vas to može učiniti nervoznima. Kada svi gledaju u vas i očekuju da nešto kažete, onda i kažite. Budite kratki i onda se povucite. Niste raspoloženi. Nađite neku dobru knjigu ili čitajte o stvarima koje vas interesuju. To bi vas trebalo osloboditi stresa.

 

Blizanci

Danas ćete možda željeti da ostanete sami sa svojim mislima. Opuštanje uz dobru knjigu treba da vam bude na vrhu dnevnog reda te vjerovatno nećete željeti da vas neko prekida. Buka i zahtjevi koji vam obično ne smetaju danas vas mogu iritirati, tako da je najbolje da određeno vrijeme provedete u miru i tišini kako biste bili u stanju da se ponašate kao i obično u društvu drugih ljudi. Otiđite u brzu šetnju kako biste smanjili napetost.

 

Rak

Novčani problemi mogu uticati na vas više nego obično. Iako vam vjerovatno dobro ide, možda ste još uvijek nesigurni i razmišljate da li imate dovoljno sredstava na duge staze. Razmotrite situaciju objektivno. Vjerovatno ćete osjetiti olakšanje nakon toga. Želje i zahtjevi drugih osoba, koji se tiču vašeg vremena, mogu vam ići na živce više nego obično. Najbolji način da se riješite napetosti je da vježbate ili prošetate.

 

Lav

Danas žudite za samoćom više nego obično. Iako ste se možda obavezali da prisustvujete zabavi ili društvenom okupljanju, sada ta ideja može djelovati iritirajuće. Možda radije želite da se posvetite obavezama ili nekom projektu pa čak i da odete u dugu šetnju koja će vam pomoći da se opustite i razbistrite misli. Ovo drugo je odlična ideja. Slušalice u uši i šetajte!

 

Djevica

Iako ste najčešće druželjubiva osoba koja se osjeća kao svoj na svome u društvu drugih ljudi, danas ćete možda željeti da budete vuk samotnjak. Možda nećete biti dobro raspoloženi ili ćete biti pod stresom zbog briga vezanih za posao. Vjerovatno vam je potreban odmor pa bi bilo mudro da danas malo usporite.

 

Vaga

Obično imate tendenciju da uživate u samoći, ali danas se možete osjećati povučenije nego inače. Prijatelji će vas pozvati van, ali vjerovatno nećete prihvatiti njihov poziv. Možda ćete se osjećati čak i malo uzrujano. Već odavno je jasno da fizička aktivnost pomaže u eliminisanju stresa, ali to vam nije danas potrebno. Opuštajuća kupka će biti pun pogodak.

 

Škorpija

Danas možda postoji napetost u vazduhu bez vidljivog razloga. Članovi porodice su vjerovatno previše zaokupljeni problemima koje ne mogu definisati. Vaša prirodna sklonost može biti pokušaj da ih oraspoložite, ali to vjerovatno neće djelovati. Nemojte se iznervirati, ako oni ne reaguju. Ovo je odličan dan za uživanje u muzici ili filmu.

 

Strijelac

Danas ćete možda primiti misteriozne telefonske pozive – možda će biti u pitanju pogrešan broj ili će se veza prekinuti čim se javite. Drugi ljudi mogu biti manje komunikativni nego obično, a vi možete biti preokupirani obavezama. Možda ćete se osjećati nervoznije nego inače, ali će vas to brzo proći. Ako ste razmišljali o pisanju, danas je pravi dan za to.

 

Jarac

Danas bi moglo doći do konfuzije oko novčanih pitanja. Možda ćete morati provjeriti izvode kako biste rasvijetlili prethodne transakcije. Ne brinite. Sve bi trebalo biti u redu jednom kada utvrdite činjenice. Večeras ćete možda imati intenzivne snove. Zapišite ih. Željećete da ih zapamtite, jer oni mogu otkriti nešto o vašoj trenutnoj situaciji. Oni bi, takođe, mogli da inspirišu buduće projekte.

 

Vodolija

Neko vama blizak bi mogao biti zauzetiji nego obično, a možda će biti i prilično teško nositi se sa tom osobom danas. Nemojte shvatati to lično. Ta osoba ima određene probleme koje ne želi da dijeli sa drugima. Možda ćete se osjećati malo nervozno i napeto, ali to nije razlog za brigu. Obavezno izađite večeras, jer će vam smijeh sa prijateljima pomoći da se opustite.

 

Ribe

Danas ćete se vjerovatno osjećati malo napeto, ali nećete znati zašto. Razlog? Položaj planeta! Čak i odnos sa drugima može biti prilično zategnut i napet, što zahtijeva komunikaciju o tome kako se osjećate. Pokušajte da se riješite napetosti brzom šetnjom ili plivanjem.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info