Dnevni horoskop za 15.07.2013.

0

Ovan

Ako provodite dan kod kuće, činiće vam se kao da se zidovi obrušavaju na vas. Može doći do prepirki oko bezazlenih stvari između vas i drugih članova porodice, a mučiće vas i nedostatak energije. Ovo je odličan dan za vježbanje. Prošetajte, vozite bicikl ili trčite. To bi trebaloi da vas oslobodi frustracija istovremeno stvarajući više fizičke energije.

 

Bik

Danas možete očekivati e-mail ili telefonski poziv od bliskog prijatelja ili partnera. Njegovo kašnjenje može izazvati snažan osjećaj sumornosti. Ne dozvolite da vam to pokvari dan. Komunikacija će se desiti, ako ne danas, onda u roku od par dana. U međuvremenu, ovo je sjajna prilika da se okušate u pisanju ili muzici. Budite kreativni dok čekate. Takođe, možda ćete pozvati i nekog drugog prijatelja.

 

Blizanci

Koje god vještine i talente da koristite za postizanje trenutnih ciljeva, oni se mogu činiti blokiranima. Ako dozvolite, ovo bi moglo dovesti do osjećaja frustracije, ali nemojte upasti u tu zamku. Ako nemate motivacije, fokusirajte se na nešto drugo, možda na aktivnost koju nikad ranije niste upražnjavali. To bi moglo da vam raščisti misli istovremeno dopuštajući vašim vještinama da uđu u novu brzinu.

 

Rak

Možete se osjećati kreativno i puni ideja za nove projekte. Međutim, druge obaveze vas mogu spriječiti da počnete raditi na tim novim idejama. Istovremeno, vaš um može biti toliko fokusiran na njih da obavljanje obaveza traje duže nego što bi zapravo trebalo. Zapišite ideje prije nego ih zaboravite i onda se koncentrišite na trenutne zadatke. Završite ih i onda možete nastaviti raditi ono što zaista želite.

 

Lav

Danas vam na umu mogu biti duhovne stvari. Možda ćete željeti da se udubite u metafizička istraživanja i meditaciju, ali posao ili porodica mogu spriječiti da te želje postanu stvarnost. Ne dozvolite da vas to rastuži. Umjesto toga, ostanite fokusirani na svakodnevne obaveze i završite ih. Nakon toga možete preći na fascinantnija pitanja.

 

Djevica

Prijateljica može biti loše raspoložena i vjerovatno neće željeti da priča o tome. Nemojte forsirati stvar. Ovakvo raspoloženje vjerovatno ima više veze sa okolnostima u kojima se ona nalazi nego sa vama. Najbolje bi bilo da se posvetite postizanju vaših ličnih ciljeva. Ne samo da možete unaprijediti svoje interese, već možete i inspirisati svoju prijateljicu i izvući je iz neraspoloženosti.

 

Vaga

Profesionalni interesi mogli bi privremeno da stoje na putu vašem društvenom životu. Ovo bi moglo izazvati blage nesuglasice između vas i bliskog prijatelja ili partnera. Vaš prijatelj je skloniji premišljanju nego diskutovanju o tome. Ne brinite. Ova osoba će veoma brzo početi pokazivati više razumijevanja. Objasnite situaciju najbolje što možete, a zatim nastavite sa radom.

 

Škorpija

Odgovornost prema poslu, porodici ili oboma može privremeno odložiti planove za prijeko potrebni odmor. Ovo može biti malo deprimirajuće, ali ne dozvolite da vas to rastuži. Povedite računa o svojim obavezama što brže možete, a zatim nastavite sa svojim planovima. Svi znaci ukazuju da vam je ovo putovanje veoma bitno i da bi se trebalo desiti kako je i planirano.

 

Strijelac

Vaša finansijska situacija bi sada trebala da se poboljša. Vjerujte u sebe. Ne brinite ako čujete glasine da će budućnost biti prilično sumorna. To je vjerovatno dezinformacija koja dolazi iz nepouzdanih izvora. Nastavite da radite ka ostvarenju svojih ciljeva. U međuvremenu, provjerite glasine i saznajte prave činjenice. Vjerovatno ćete otkriti da je sve daleko bolje od onoga što ste čuli.

 

Jarac

Danas može izgledati da se kućne i porodične obaveze miješaju u vaš društveni život, uključujući i okupljanje kojem zaista želite prisustvovati. Ne brinite. Sve su šanse da će se u poslednjem trenutku desiti nešto neočekivano, što će vam omogućiti da nastavite sa svojim planovima. Pokušajte da se pobrinete o obavezama što efikasnije možete kako biste mogli uživati u večernjem druženju.

 

Vodolija

Možda ste se probudili sa osjećajem snage i energije, ali kako dan odmiče, stres može izazvati osjećaj umora i iscrpljenosti. Budite oprezni. Možete postati razdražljivi u blizini drugih. To se neće desiti ako odolite iskušenje da “planete” odmah ujutro. Saberite se i odnosi sa drugima bi trebali biti dobri tokom cijelog dana.

 

Ribe

Privremeni nedostatak sredstava može stajati ne putu kreativnim projektima ili sposobnosti da se opustite i zabavite. Možda ćete se susresti sa prividnim osjećajem hladnoće od bliske prijateljice ili partnera. Nemojte previše “razbijati” glavu time. To se vjerovatno više odnosi na trenutno raspoloženje te osobe nego na nešto što ste vi rekli ili uradili. Vaša prijateljica bi se trebala vratiti u normalu za nekoliko dana.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info