7 zabavnih načina da ga uzbudite

0

Želite da ostvarite sve njegove želje i fantazije? Donosimo sedam zabavnih načina da ga povedete na senzualno putovanje koje nikada neće zaboraviti.

 

Kupajte se skupa

Da ponovo rasplamsate romansu u vašem životu, pozovite ga na romantično kupanje. Vino, svijeće, latice ruža – svidjeće mu se 100%!

 

Izmasirajte ga

Ništa ne pali bolje od senzualne masaže. Dok ga masiraš, šapući mu nježne riječi. Sama scena je još romantičnija, jer te ne može dodirivati dok ga masiraš.

 

Obuci nešto seksi

Odavno je poznato da su muškarci vizuelna stvorenja. Dakle, ako obučeš nešto što je vizuelno stimulativno, on će poludjeti za tobom.

 

Napravite romantičnu scenu

Izvedite ga na romantičnu večeru, ali nemojte se zaustaviti samo na tome. Kada dođete kući, odvedite ga u spavaću sobu u kojoj ste zapalili svijeće, po krevetu posuli latice ruža i donijeli njegovo omiljeno vino. Pun pogodak!

 

Pričajte prljavo

Ponekad, osim vašeg izgleda, vaš stil govora može uzbuditi muškarca. Šapućite mu “prljave” riječi dok ste u krevetu i pustite da mu mašta odluta.

 

Odgovarajući parfem

Tvoj parfem ga može uzbuditi, ali samo ako odabereš pravi. Kako znati koji je to? Vjerovatno je nekada rekao da mu se sviđa neki od tvojih parfema. E, to je taj.

 

Čvrsto ga zagrli

Ne možete ni zamisliti šta je zagrljaj u mogućnosti da uradi ni kakav efekat ima na muškarca. Zagrljaj vas približava, a dodir vaših tijela je dragocjen. Muškarci obožavaju zagrljaje. Šta čekate? 🙂

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info