Stilista Megan Fox daje savjete za dobar izgled

0

Nema potrebe za dokazivanjem da je mlada zvijezda Transformersa jedna od najljepših i najseksipilnijih žena na svijetu. Ako želite da saznate neke od malih trikova njenog stila, onda ste na pravom mjestu.

 

Glamurozne trepavice kao osnova izgleda

Teški sloj maskare ili lažne trepavice i nećete se morati brinuti ni o čemu drugom. Da dodate šik notu ovom izgledu, upotpunite sliku nanošenjem jedva primjetne šminke. Krajnji rezultat? Bingo!

 

Crvene usne

Različite nijanse crvenog karmina nikada ne mogu biti poguban korak. Crvena boja mijenja vaš izgled dajući mu glamuroznu ili zavodljivu notu, a najbolje od svega je to što karmin u ovoj boji možete kombinovati sa odjećom u svim drugim bojama.

 

Bez pretjerivanja, molim!

Njena frizura nikada nije komplikovana ili preopterećena nekim modnim detaljima. To je dio njenog imidža.

 

Nevini, ružičasti sjaj

S obzirom na to da Megan ima pune usne, on ih dodatno ističe sjajem za usne ružičaste boje. Želite da imate veće usne? Već smo vam rekli šta vam je za činiti 🙂

 

Razdjeljak je seksi

S jedne strane ovo je jedna obična frizura, a s druge strane ona vam može upropastiti izgled ukoliko je ne napravite kako treba. Dakle, stvorite seksi izgled tako što ćete napraviti male “talase” koji će vam dati sjaj. Vjerujte, uvijek pali!

 

Retro stil

Glamur četrdesetih će osvježiti izgled svake žene. Megan ima moderni pristuo retro stilu koji je jednostavan za napraviti. Jedini trik je frizura. Probajte!

 

Savršene obrve

Da li ste vidjeli Megan bez šminke? Vjerovatno jeste, a iako povremeno ne nosi šminku, ona u svakoj prilici naglašava obrve. Da bi se tako nešto postiglo, preporučuje se korištenje kremastog sjenila za oči na bazi voska kojim ćete popuniti obrve te će one imati zdravi sjaj.

 

Megan Fox se ne smije uvijek

Tajna! Misterija! Pokrijte se velom Mona Lizinog osmijeha te na taj način dopustite da drugi nagađaju da li se smiješite ili ne. Megan je odavno shvatila da je to jako seksi!

 

Pogled preko ramena

Vaše lice, vrat i grudi izgledaju ljepše ukoliko zauzmete pozu u kojoj gledate preko ramena. To je pravilo koje zna svaka zvijezda!

 

Mali odmor

Zašto biste stalno izgledali kao da ste na crvenom tepihu? Nema potrebe za pretjeranim dotjeravanjem, ako treba da odete samo do prodavnice. Megan to veoma dobro balansira: minimalna šminka i rep ili, eventualno, puštena kosa.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info