Rihanna dobila hvalospjev od režiserke video klipova

0

Rihanna je jedna od onih pjevačica sa kojom ljudi žele da rade opet i ponovo, izjavila je Melina Matsoukas. Ova režiserka spotova je upravo završila snimanje video klipa za Rihannainin novi singl „We found love“.

Matsoukas je veliki obožavalac popularne pjevačice i njenih kontroverznih ideja, a takođe je i režirala njene video klipove „Rude boy“ i „S&M“.

„Stvar koja je sasvim izvjesna je da Rihanna uskoro izdaje novi materijal i sasvim sam sigurna da ćemo i u budućnosti sarađivati. Ja bih to definitivno voljela“, rekla je Matsoukas. „Jako sam uzbuđena što sam upravo ja sarađivala sa njom na prvom singlu sa novog albuma. Nikada to ranije nisam radila ni sa jednim umjetnikom i sve je prošlo baš super“.

U video klipu za „We found love“, Rihanna je utjelotvorila malo mračniji karakter od onoga na koji smo inače navikli – opsjednuta je vezom koja je dovodi do ovisnosti o drogama.

Matsoukas vjeruje da je ozbiljniji ton ovog video klipa pokazatelj Rihannainog budućeg izgleda i zvuka.

„We found love“ je snimljen u Velikoj Britaniji i u njemu se pojavljuje irski model Dudley O’Shaughnessy. Izvori tvrde da je ovaj par trenutno u vezi.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info