Najtraženije torbe za Proljeće 2016.

0

Torba. Uvijek je uz nas i čuva sve male sitnice koje su nam svakodnevno potrebne. Ma, ona je naša draga prijateljica koju baš mnogo volimo. Ako tražite novu “prijateljicu” ove sezone, sledeći modeli trenutno su najpopularniji u svijetu.

 

Torba u dvije boje

Ona je veoma privlačna, a vi možete uvijek da birate boje koje vam se najviše dopadaju – od monohromatske (vječne) crno-bijele kombinacije pa sve do kolor blokinga. Sve je do vas i vašeg ukusa. U ovom slučaju veličina nije bitna – bitno je da se radi o dvije nijanse.

 

Torba od antilopa

Iako su bile veoma popularan modni dodatak sedamdesetih godina prolog vijeka, čini se da njihova popularnost nikada nije ni jenjavala. Veoma su privlačne i zgodne, ali imajte na umu da ih ne treba prepunjavati.

 

Bijela torba

Bijela boja je, svakako, uvijek popularna tokom proljetne sezone, a torba u ovoj nijansi garantovano će osvježiti svaku kombinaciju. Možda i jeste malo teža za održavanje, ali će definitivno vašem stajlingu pružiti neophodnu svježinu.

 

Kombinacija čvrste ručke i pojasa

Zapravo, ona je i jedna od najidealnijih. Nosite je u zavisnosti od prilike – za formalnije prilike skinite pojas, a za ležernije varijante pojas prebacite preko ramena i spremni ste za pokret.

 

Torba na pruge

Ovaj dizajn veoma je popularan i moderan, a prilikom odabira pruga, birajte neke “proljetne boje” – kombinacija kraljevske zelene i bijele nijanse zaista ostavlja bez daha.

 

Torba sa grafičkim detaljima

Osim što dobro izgleda, vaša torba može biti i zanimljiva. Naravno, to ćete najlakše postići ukoliko nađete torbu koja na sebi ima grafičke detalje (od cvijeća preko voća pa do životinja i drugih detalja) koji će privlačiti pažnju na prvi pogled.

Autor: minimagazin.info

Sviđa vam se članak? Onda pogledajte i ovo: